Zaštitne rukavice

Zaštitne rukavice su najčešće korišćen proizvod u asortimanu "Lična zaštitna sredstva".

  • Tekstilne rukavice
  • Kožne rukavice
  • Kombinovane rukavice
  • Slojevite rukavice
  • PVC-Latex rukavice
  • Nitrilne rukavice

Tekstilne rukavice

Tekstilme rukavice 3M Thinsulate sa termo mekom postavom, flis u boji, mali plastični konektor. Svih boja. Veličine: S-XXL.

Kožne rukavice

Zaštitne rukavice Frankolin napravljene od goveđe kože obostrano sa pamučnom postavom na dlanu.Zaštitne rukavice Frankolin se koriste u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi i svuda gde je potrebna zaštita kompletne šake. Veličina 10.

Kombinovane rukavice

Zaštitne rukavice Oriole izrađene od goveđe kože, dlan tamne boje, ojačanje na dlanu, nadlanica od platna žute boje. Zaštitne rukavice Oriole se koriste u građevinarskoj industriji, poljoprivredi i na ostalim radnim mestima na kojima nije potrebna zaštita nadlanice. Veličina 11.

Slojevite rukavice

Zaštitne rukavice Coot - jednomočene u prirodni lateks na pamučnoj flis podlozi koja ima povećanu mogućnost upijanja znoja. Koriste se u mašinskoj industriji, građevinskoj industriji i sl. Veličina 10.5.

PVC-Latex rukavice

Zaštitne rukavice Starling za domaćinstvo. Izradjene od latexa, protivklizne na prstima i dlanovima, žute boje, otporne na blage deterdžente. Veličine S, M, L, XL.

Nitrilne rukavice

Zaštitne rukavice Harrier izradjene od pamuka sa elastičnom manžetnom, polumočene u nitril. Zaštitne rukavice Harrier se koriste u industriji i gradjevinarstvu. Pogodne kao htz zaštita kada se radi sa građevinskim materijalima, čeličnim tablama, metalom, teškim kablovima. Otporne na ulja i masti. Kat.I. Veličina 7 - 10.

Ovo je samo mali deo asortimana "Zaštitne rukavice"