Radni prsluci

Radni prsluci

Radni prsluci Beaver. Vodonepropusni zimski prsluk, izradjen od poliestera obložen PVC-om, dosta praktičnih džepova. Koristi se za svalodnevni rad,u zimskim uslovima, u građevini, auto mehanika, auto elektrika, parketari, lakireri, obrada drveta, mašinska industrija, hemijska industrija. Boja: teget, crna i zelena, Veličine: S-3XL.

Radni prsluci Triton. Radni prsluk, termo postavljeni, poliester/pamuk, sa džepovima. Koriste se u industriji, grdjevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od hladnoće i nečistoća. Veličine M-3XL. Boje: zelena, plava, crna.

Radni prsluk Gemini. Radni prsluk, termo postavljeni sa 2 lica. Poliester/pamuk. Koriste se u industriji, grdjevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od hladnoće i nečistoća. Veličine M-3XL. Boje: plava/zelena, plava/crvena.

Radni prsluk Corona. Radni prsluk, lagan sa veoma praktičnim džepovima - 'reporterac'. Poliester/pamuk. Koriste se u industriji, grdjevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od hladnoće i nečistoća. Veličine S-3XL. Boje: zelena, crna, siva.

Radni prsluk Belmore. Futrovani prsluk sa 2 lica, pamučni mekani flanel, postav od poliestera. Koristi se za svalodnevni rad,u zimskim uslovima, u građevini, auto mehanika, auto elektrika, parketari, lakireri, mašinska industrija, hemijska industrija, obrada drveta. Veličine M-3XL.

HTZ prsluk. Futrovani prsluk sa crvenim paspulima, domaća proizvodnja. Koristi se za svakodnevni rad,u zimskim uslovima, u građevini, auto mehanika, auto elektrika, parketari, lakireri, mašinska industrija, hemijska industrija, obrada drveta. Veličine 44-66.

Ovo je samo mali deo asortimana "Radni prsluci" kompanije Deapromsavic iz Niša.